Ogólna charakterystyka
Critical Cheese to zdominowana przez Indikę odmiana feminizowana, która jest wynikiem krzyżowania Cheese и Critical +. Jest to połączenie dwóch odmian, znanych z właściwości aromatycznych i smakowych. Jest to fantastyczna, łatwa w uprawie roślina o krótkim okresie kwitnienia, potężna, z dużymi, ciężkimi, gęstymi, pokrytymi żywicą kwiatostanami.
Ser krytyczny wymaga użycia filtra w celu wyeliminowania zapachów, ponieważ w ostatnich 2 tygodniach kwitnienia jego aromat staje się bardzo silny. Rośnie dobrze w pomieszczeniach, niezależnie od metody uprawy, w szczególności zaleca się system SCROG, jednak radzimy kontrolować wzrost rośliny. Do uprawy w polu otwartym roślina wymaga umiarkowanego klimatu kontynentalnego lub łagodnego środowiska szklarniowego.
Odmiana Critical Cheese jest tak prosta jak drzwi. Hodowcy uwielbiają niekontrolowany rozwój, krótkie kwitnienie i duże smołowane kwiatostany. Kultura rdzenna jest w stanie zapewnić do 1,3 kg kontaktu z odpowiednią opieką. Roślina nie będzie wymagała wyrafinowanego jedzenia, z wdzięcznością przyjmując wszystko, co zapewni hodowca. Przy podlewaniu ważne jest, aby nie przesadzać. Wody powinny być umiarkowane, ale częste.
Słodki aromat przecina przyjemny, tandetny zapach.
Powiązane produkty
Opinie o thcentrum
Świetny sklep, polecam.
dobry sklep